Manon Stokman brengt nieuwe single ‘Als Herboren’ uit.

manon stokman als herborenDe nieuwe single ‘Als herboren’ van Manon Stokman staat voor het overwinnen van tegenslagen en vechten voor geluk samen met familie en vrienden. Met het op haar lijf geschreven nummer “Als Herboren”, geschreven door tekstschrijver en producent Bram Koning, wil Manon een positief signaal afgeven aan de vele mensen die nu ook een zware periode meemaken en deze makkelijker doorstaan met behulp van veel liefde en steun van familie en vrienden.

 

Het nummer is op haar lijf geschreven, omdat ze zelf een aantal persoonlijke tegenslagen heeft overwonnen, waarna ze ook nog haar beide ouders, schoonmoeder en schoonzus verloor.

Onlangs overleed haar schoonzus Renee de Haan, o.a. bekend van het nummer “Vuile Huichelaar”. Ondanks het verdriet gaf dit Manon juist de energie om deze single te voltooien. Nee, opgeven is voor Manon Stokman geen optie en dat uit ze in de single ‘Als herboren’.

Samen met haar productieteam MB Productions en label Hollandia Media Groep is er een ijzersterk geloof in deze uptempo song en gaan zij er volop tegenaan om van deze prachtige nieuwe single een succes te maken. Door haar ontmoeting en de samenwerking met haar team MB productions (Jos van Zoelen, Paul Timmer en Michael Bruijn) is er een duidelijke Nederlandstalige weg ingeslagen. Als eerste single hebben ze vorig jaar, een nog door icoon André Hazes geschreven nummer, ‘Het Vale Licht’ uitgebracht. Deze wordt nu opgevolgd door de single ‘Als herboren’. Muziekgiganten Bert Meulendijk, Hans Bedeker en Marcel Schimscheimer hebben ook hun muzikale bijdrage geleverd aan dit mooie product.

 

https://www.youtube.com/watch?v=04acv3j_efU&feature=youtu.be