Komt er een Debuutalbum voor Isabella en Jeroen?

jeroen isabellaOp verzoek van onze fans willen wij dit album graag laten verschijnen. Door deze crowdfunding willen wij, Isabella Smit en Jeroen Stevens, jullie graag meenemen in dit project. Stap voor stap gaan we jullie op de hoogte houden. Zo kunnen jullie zien dat er serieus gebruik gemaakt wordt van jullie giften waar het voor bestemd is.

 

Ons doel is om mensen te plezieren met onze liefde voor muziek. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Wij hebben in januari 2015 tijdens een benefiet spontaan een duet gezongen en dit werd zeer goed ontvangen. We werden aangemoedigd om dit vaker te gaan doen en om samen meer te bereiken moet er iets uitgebracht worden. We zouden in april 2016 een mini-album uitbrengen, maar door gebrek aan tijd moesten we dit uitstellen. Men zegt: van uitstel komt afstel, maar zover willen wij het niet laten komen. Daarom hebben we hulp ingeschakeld.

Foto; Jeroen & Isabella

 

Bron Voor de Kunst;  https://www.voordekunst.nl/projecten/4840-debuutalbum-voor-isabella-en-jeroen