JOHN DE BEVER scoort voor Nederlands elftal!

john de bever lachJohn de Bever maakt zich op voor het hoogtepunt in zijn carrière! Tijdens het oefenduel van het Nederlands elftal met Griekenland, op 1 september in het Eindhovense Philips Stadion, staat de oud-profvoetballer in het veld. Niet om zijn befaamde voetbalkunsten te vertonen, maar om zijn grote landelijk hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ ten gehore te brengen voor een uitzinnig Oranjepubliek!

 

John de Bever is trots en vereerd dat hij, onder meer in de rust van dit oefenduel, een optreden mag verzorgen. De zanger viert hiermee meteen het feit dat hij met dit nummer onlangs maar liefst vier miljoen YouTube-views scoorde.

‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ is dé hit van 2015 én 2016! Een aanstekelijk nummer dat door het publiek in de armen is gesloten en als een olievlek Nederland verovert.

Meer informatie: www.JohndeBever.nl