JOHAN HEEREN KOMT MET TWEETALIGE SINGLE.

johan heeren17 jaar geleden startte de muzikale loopbaan van Roosendaler, Johan Heeren. Hij wint een karaokewedstrijd en vanaf dat moment is hij besmet met het artiestenvirus. Meer dan 15 singles en het in 2014 uitgebrachte jubileumalbum ‘15 Jaar Liefde Voor Muziek’, heeft de sympathieke charmezanger al op zijn naam staan. Afgelopen april verscheen van Johan in samenwerking met Zjosti de verrassende single ´Sexy Met Mij´.

Door het zomerse karakter  wordt deze nog altijd volop gedraaid in het land. Met het najaar in het verschiet komt Johan Heeren nu met de tweetalige single ´Maria/‘Blue Brown Eyed Lady’  dat medio september via JC-Records zal worden gelanceerd.

De op 26 augustus 1968 geboren Johan Heeren staat, zeker in Brabant maar ook ver buiten de provinciegrenzen bekend om zijn prettige warme sound en energieke optredens waarmee hij menig dansvloer al heeft weten te vullen. Johan groeit op met de muziek van o.a. Elvis Presley, Jack Jersey, Jerry Lee Lewis en Roy Orbison . Zodra zijn carrière gestalte krijgt, grijpt Johan met regelmaat terug naar de muziek uit een tijd dat menig jukebox voornamelijk swingende muziek voortbrengt. Al 17 jaar etaleert deze allround zanger zijn liefde voor muziek op vele podia. Johan Heeren.. via de sportschool naar een eerste demo en van een karaokewedstrijd tot landelijk uitgebrachte geluidsdragers!

Rond 14 september zal een 2-talige single van Johan gaan verschijnen, eentje met een best wel hele bijzondere lading. Ten tijde van de release is het namelijk precies 40 jaar geleden dat Jack Jersey zijn single ‘Blue brown eyed lady’ op de markt bracht. Daarnaast zou de op 26 mei 1997 overleden Jack (de Nijs) Jersey in 2016 precies vijfenzeventig  jaar zijn geworden. Als eerbetoon aan de muziek van Jack heeft Johan Heeren samen met Joost van Ekeren een Nederlandse tekst geschreven op ‘Blue brown eyed lady’. Zowel de Engelstalige ‘Blue brown eyed lady’ als Nederlandstalige versie die ‘Maria’ als titel meekreeg, zijn te vinden op de te verwachten single van Johan Heeren. Beide tracks zijn opgenomen en geproduceerd bij Sonic Solutions in Roosendaal en de single zal worden uitgebracht door JC-Records van Jolanda Clement, die zowel de plug als promotie ervan voor haar rekening gaat nemen.