Guus Bok Liveband ook voor komend seizoen vast huisband FOX Sports NL

GUUS BOK LIVEBANDDe Guus Bok Liveband is ook in het seizoen 2016/2017 de vaste huisband van het voetbalprogramma ‘De Eretribune’ van FOX Sports NL. Vanaf januari zorgt de band voor een gezellige sfeer in de studio en zweept het publiek op met Nederlandstalige klassiekers en eigen Nederpop.

 

Fox Sports en Guus Bok gaan graag met elkaar door. ‘Het is heel cool om met de band te spelen tijdens het programma,’ aldus de zanger. ‘Bovendien voelen we een sterke klik met het team van Fox Sports. Toen we hoorden dat presentatrice Helene ook doorging, was de keuze snel gemaakt,’ grapt hij.

Speciaal voor het komende seizoen schreef de zanger, samen met vaste tekstschrijver Rico Hop en gitarist Zoltan, een nieuw openingslied voor het televisieprogramma: ‘Dit Is Nog Maar Het Begin.’ Het lied beschrijft de spanning die voelbaar is vlak voor een belangrijke wedstrijd. Het eigen lied ‘Mooier Wordt Het Niet’ neemt de plek in van ‘Nadien’ als vaste afsluiter van de show.