Ghijs de Bruin heeft ‘Het Winnende Lot’ te pakken?

ghijs de bruin lotEen kleine 40 eigen liedjes heeft zanger Ghijs de Bruijn al op zijn naam staan. Ze zijn te vinden op de albums ‘Vrij’, ‘In vuur en vlam’ en ‘Op eigen kracht’. Daarnaast verschenen van de sympathieke Achterhoeker singles als ‘Kom en dans met mij’, ‘Geef haar je liefde’, ‘Superdag’, ‘Voor haar’, ‘Een echte vrouw’ terwijl ‘Vrij’ en ‘Ik wil je terug’ zelfs uitstekend scoorden in diverse hitlijsten.

 

Het repertoire van de veelzijdige Ghijs is bijzonder uiteenlopend; van het gevoelige Nederlandstalige levenslied en après-ski, tot de gouwe ouwe Engelse- en Duitstalige hits van weleer. Met zijn fraaie en warme sound is Ghijs een absolute aanwinst voor elke podium.
Vorig jaar verscheen van Ghijs de single ‘Een echte vrouw’, deze wordt nu opgevolgd door zijn 40e eigen liedje ‘Het winnende lot’ dat wederom tot stand kwam in samenwerking met de producer Manfred Jongenelis en Rood-Hit-Blauw Produkties. Deze swingende, ritmische karaktersong over die lange, romantische en zwoele nacht met haar, zal voor velen met recht een feest der herkenning zijn; het origineel stamt namelijk uit 1982, een dikke hit en rechtstreeks uit de Rotterdamse haven! Vakman Ghijs de Bruijn met podiumervaring bij o.a het Tros Muziekfeest, tekent dus opnieuw voor een uitstekend product waar menig muziekliefhebber plezier aan gaat beleven.
Meer informatie over deze zanger is te vinden via: http://www.ghijs.nl