Gasthoofdredacteur Jan Smit en Kim-Lian van der Meij onthullen cover 100%NL Magazine

KIM LIAN, JAN SMIT

Vandaag vond de bijzondere coveronthulling van 100%NL Magazine plaats in restaurant Lotje Wine & Dine. Gasthoofdredacteur Jan Smit onthulde samen met Kim-Lian van der Meij de cover van 100%NL Magazine die vanaf morgen 2 maanden lang in de schappen ligt. Het eerste exemplaar werd ook overhandigd aan Tanja Jess, Ramon Beuk, Rob Peetoom, Jenny Smit, Monique Smit, Aloys Buijs, Koos van Plateringen, O’G3NE en Sharon Doorson!

 

Op woensdag 31 augustus om 11:15 uur werd de cover van het september/oktober nummer van 100%NL Magazine onthuld door Jan Smit en Kim-Lian van der Meij. Een extra feestelijke aangelegenheid, omdat naast gasthoofdredacteur Jan Smit ook veel van zijn vrienden aanwezig waren. Sharon Doorson onthulde een prachtige foto van de modereportage die zij voor 100%NL Magazine heeft gedaan. Verder kregen Tanja Jess, Ramon Beuk, Rob Peetoom, Jenny en Monique Smit, Aloys Buijs, Koos van Plateringen en O’G3NE het eerste exemplaar uit handen van hoofdredacteur Lisette Sier. Alle personen die een belangrijke rol in het leven van Jan spelen én personen die een mooie bijdrage aan het magazine hebben geleverd.

Jan Smit, Kim-Lian van der Meij, Monique en Jenny Smit , Tanja Jess, Charly Luske, Ramon Beuk, Rob Peetoom, O’G3NE, Koos van Plateringen, Aloys Buys en Sharon Doorson
Jan Smit, Kim-Lian van der Meij, Monique en Jenny Smit , Tanja Jess, Charly Luske, Ramon Beuk, Rob Peetoom, O’G3NE, Koos van Plateringen, Aloys Buys en Sharon Doorson

 

100%NL Magazine met Jan Smit en Kim-Lian op de cover ligt vanaf 1 september in de winkels.

Fotocredits: Jim Hoogendorp