Eerste versie raak voor Arjan Venemann.

arjan venemann vanafDe demoversie van de nieuwe single ‘Vanaf dat ogenblik’ van Arjan Venemann was al direct raak. Arjan heeft de single in eerste instantie als demo ingezongen als oefenversie, maar deze track wordt nu echt gebruikt.

“1 of 2 takes waren in dit geval genoeg. Soms heb je een goede dag en lukt dat”, verklaart Arjan Venemann. Hij zong het nummer in, in zijn eigen studio. De dagen daarna kreeg hij een griepje onder de leden en kreeg hij het er niet meer zo mooi op zoals die eerste keer. Het gebeurt volgens Arjan niet vaak dat hij direct tevreden is, maar in dit geval dus wel.

‘Vanaf dat ogenblik’ is een ware opvolger van ‘Lena’. De oplettende luisteraar hoort zelfs de naam ‘Lena’ terug in de nieuwe single. Bij ‘Vanaf dat ogenblik’ is nog wel net iets meer schlager. Hij is geschreven door Arjan zijn goede vriend en collega Johnny Bolk. Schlager is ook de muziek die goed past bij de zanger en zijn eigen stijl.

De videobeelden komen vanaf de mooiste plekken van Denemarken.