Eerste Twents Zomercarnaval op de Waarbeek met diverse artiesten.

zomercarnaval-waarbeek-678x381Het is misschien wat vreemd om je midden in de zomer te verkleden, maar aankomende woensdag krijg je een gratis consumptie als je in je mooiste kostuum naar het eerste Twentse Zomercarnaval bij Familiepretpark de Waarbeek komt. Samen met stichting Stadserf Carnaval Hengelo organiseert de Waarbeek een groot feest van met zoals het zich nu laat zien superlekker weer.

 

De entree voor deze avond die van 16.00-22.00 uur duurt is slechts € 5,00 en er zijn tal van leuke activiteiten te doen. Zo is er een ruilmarkt voor carnavalskleding, zijn er optredens van diverse artiesten en dweilorkesten en lopen we de langste zomerpolonaise van Twente.

Naast al het carnavalsgedruis zijn de attracties ook gewoon geopend en is er rond 21.45 een grote vuurwerkshow op de nostalgische vijver van het park. De avond wordt rond 22.00 afgesloten.

Tickets koop je via www.waarbeek.nl/zomercarnaval, aan de kassa geldt het normale tarief. Voor abonnementhouders is deze avond zelfs helemaal gratis!