Eerste single Mike Kanders en label Music Farm

mike kanders doe mij‘Doe mij maar een dansje’ is de debuutsingle van Mike Kanders en de eerste productie op het label van Music Farm. De jonge zanger uit Limburg is nog vrij nieuw in ‘the scene’, maar het team van de Music Farm zeker niet.

 

Mike Kanders is nog maar kort aan het bouwen aan zijn carrière, maar is nu al toe aan een eigen single. Het begon ooit met een spontaan duet met Django Wagner op een feestje waar Mike te gast was. “Zingen is altijd al een grote hobby van mij geweest, maar ben pas paar maanden te boeken voor feestjes”, aldus Mike.

Via Frank van Etten en Willie Oosterhuis kwam de 24-jarige zanger terecht bij Music Farm. Music Farm is een initiatief van Frank van Etten, Willie Oosterhuis en Maarten de Groot om artiesten en hun reeds bestaande team vooruit te helpen. Music Farm is geen artiestenmanagement of liedjes fabriek, maar maakt op de artiest gerichte producties. Liedjes die (op dat moment) bij de artiest passen. Elke artiest verdient beleid. Samen nadenken over het imago van artiest, repertoire en zijn/haar carrière.

Mike Kanders is een jonge vlotte feestzanger. Mike Kanders heeft het talent om over tijdje in het rijtje John West, Henk Dissel en Milan Milano genoemd te worden. Daar hoort een jong vlot dansnummer bij als eigen single. ‘Doe mij maar een dansje’ is gemaakt door het team, die ook verantwoordelijk was voor Frank van Etten’s hitsingle: Ik wil met je dansen.