Eerste single van Gaby Kagie is een feit.

Gaby-Kagievoorz dansendeHet grote publiek heeft er best lang op moeten wachten maar met ‘Dansende sterren’ is dan eindelijk de eerste single van Gaby Kagie een feit. Deze nu negentien lentes tellende Voorburgse maakte begin vorig jaar met haar fraaie stem en verschijning, grote indruk op het publiek tijdens de laatste editie van Bloed Zweet & Tranen.

 

Met ‘Samen zijn’ van Willeke Alberti verleidde de jeugdige zangeres jurylid Xander de Buisonjé tot de volgende uitspraak te komen: “Ik neem m’n pet diep voor je af, je hebt het héél erg goed gedaan”!
Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw was toen ook al onder de indruk van Gaby en dus verschijnt de debuutsingle van Gaby op dit label waar menig talent al op is doorgebroken. 24 juli jl. is ‘Dansende sterren’ officieel gepresenteerd in Den Haag waarbij o.a. Frank van Etten, Yves Berendse en Tinus Hoekstra de feestelijke lancering van deze nieuwe temperamentvolle en uitstekende dansbare zomerse single hebben ondersteund. Met haar talent, haar looks en haar hartverwarmende persoonlijkheid zal Gaby de komende maanden ons land vast pijlsnel gaan veroveren!