DUO KNOTSGEK MET ONVERVALSTE NIEUWE FEESTHIT “ONZE PETER”

Duo Knotsgek onze peterDuo Knotsgek verrast deze zomer met een gewéldige nieuwe single, getiteld “Onze Peter”. Op ‘ volkstümliche’ jodelklanken vertelt “Onze Peter” het verhaal van Peter die alles doet om in de smaak te vallen bij zijn ‘blonde Heidi’ hoog in de Alpen. Dennis Musters schreef het liedje, en in de Tilburgse HQ Studio werd het geheel door Harald Queens vakkundig geproduceerd.

 

Duo Knotsgek wist in de afgelopen jaren met liedjes als “Hedde Gij Misschien ADHD”, “Die Alpenknotsen”, “Op De Lange Latten” en “Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou” flinke feest-/après ski-/carnavalshits te scoren. De nieuwe single “Onze Peter” en past perfect in dit rijtje thuis en zal in de komende periode in menig feesttent, kroeg maar ook op oktoberfesten veelvuldig uit de speakers knallen.

Uiteraard werd er voor “Onze Peter” een passende videoclip geschoten door Cliphuis welke volop te zien is op de bekende clipkanalen.