De drie koningen van de Nederlandstalige pop in ATAK.

3js atakDe glitter en glamour van Volendam kennen we allemaal. Maar die andere kant is er natuurlijk ook. Want soms gaan liefdes stuk en eindigen dromen in desillusies. Juist over die kant van het leven zingt 3JS. Dromers en dwazen zijn het: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte. Dromers van een betere wereld, dwazen die hun idealen nastreven. En of het nou gaat om de liefde of om erkenning voor hun muziek, ze gaan er helemaal voor. Want, zoals ze het zelf zeggen, ze geloven in het leven.

 

 

En met succes! Inmiddels heeft 3JS gouden platen aan de muur en kan ze bogen op talloze platgespeelde feesttenten en een succesvolle theatertournee. Waarbij telkens weer opvalt dat de fans komen uit alle lagen van de bevolking: jong, oud, man, vrouw, arm, rijk, bankstel of alternatief. Hoe dat kan? De verklaring is simpel: 3JS is echt! Dromers En Dwazen zijn het. Maar met die subtiliteit en aanstekelijkheid zijn ze wel de drie koningen van de Nederlandstalige pop.

3js atak3JS in Atak op 28 oktober.

Poppodium Atak

Willem Wilminkplein 2, 7511 PG Enschede
Kaarten HIER

 

Bron ATAK