Dochtertje voor Anya.

anyaDe Hardenbergse zangeres Anya is afgelopen weekend bevallen van een dochtertje. Het meisje heeft de naam Babet gekregen. “Alles gaat goed met ons en we zijn heerlijk aan het genieten!” laat de zangeres weten.

De Sterrenparade feliciteert Anja en haar Ad met de geboorte van de kleine meid.

 

 

ANYA

Zingen, componeren, schrijven. Door alles wat zangeres Anya (Anja Dalhuisen) doet, loopt als rode draad de drang om te delen. Ze heeft een fenomenale stem en muziek in haar ziel. Anya treedt al vanaf haar achttiende op voor zowel grote zalen als in kleine combo’s of solo. In 2012 liet ze heel Nederland tot in de kwartfinales van The Voice horen wat ze in huis heeft. Het nieuwe album van Anya staat vol puntige Lenny Kravitz rock gecombineerd met de lekkere popsound van Pink en het vertellende van Adele.

In de Gashouder laat ze voor het eerst (primeur!) eigen werk naast andere songs horen. Op 23 oktober is het zover! Op die zondagmiddag vanaf 15.00 uur zal ze samen met een aantal muzikanten (akoestisch) liedjes spelen van haarzelf en liedjes die al jaren in haar hart zitten om wat voor reden dan ook.

Kaarten; http://bestellen.gashouderdedemsvaart.nl/index.php?page=stap2&id=21