DJ Michelski & Party DJ W maken zomerse meezinger

DJMichelskiPartyDJWZijdiealtijdlacht--1Terwijl een groot gedeelte van Nederland nog geniet van hun welverdiende zomervakantie, zijn DJ Michelski & Party DJ W de studio in gedoken om een lekkere meezinger te maken. Al jarenlang zetten deze twee feest-toppers zo ongeveer elke dag wel ergens de tent volledig op zijn kop. Hun jarenlange vakkennis kwam samen toen de heren besloten “Zij die altijd lacht” te gaan maken.

 

Met uiterste precisie werd de track geproduceerd. Het uitmuntende gitaarwerk van Evert Zeevalkink maakte de track helemaal af. (Evert speelt wekelijks bij de bekende popsterren van nu in de bands, en is daarnaast geregeld te horen in de ochtendprogramma’s op 3FM en Radio 538)

Is het dan een typische stamp-feest-plaat? Nee. DJ Michelski & Party DJ W hebben er bewust voor gekozen een plaat te maken die ook op elk radio station mee kan. Maar overal waar feest gevierd wordt is meezingen ook een optie.

Geniet nog even van het zomerse gevoel dat deze plaat meebrengt. De Nederlandse zomers kunnen per slot van rekening zomaar ineens afgelopen zijn!