Deventer dragqueenartiest Rose Murphy geeft met vlog een kijkje achter de schermen

dragpapDe dragqueenartiest Rose Murphy geeft middels zijn vlogs een verrassend kijkje in het artiestenleven van de showtravestie. Want wat doet een artiest in het dagelijkse leven? En wat komt er zoal bij kijken voordat hij als live zingende showtravestiet het podium bestijgt? De vlogs zijn korte filmpjes van maximaal 5 minuten en worden gepubliceerd op de website Tappum.com.

 

“Ongeveer negentig procent van mijn tijd gaat op aan voorbereidingen zoals jurken ontwerpen en naaien, muziek schrijven en inspelen, inzingen van mijn orkestbanden, netwerken, website bijhouden, blogs schrijven, etc. De overige tijd sta ik op het podium en breng ik als één van de weinige live zingende dragartiesten een vrolijke show ten gehore, met of zonder mijn Dragpalace dansers. Ik hoop hiermee taboedoorbrekend te zijn en alle vragen betreft mijzelf te kunnen beantwoorden.

Binnenkort zal Rose Murphy naar Frankrijk afreizen voor de opnamens van de Portugees-Nederlandse speelfilm “Paradise” en daarover vrolijk op los vloggen.

De vlog is te zien op http://www.tappum.com/channels/dragpalace
en de twitter account waar de nieuwste vlogs worden aangekondigd is
http://www.twitter.com/missrosemurphy
Officiële website: http://www.dragpalace.nl