Derde single De 2 W’s

2 w's jij en ik bIn mei kwam het duo ” De 2W’s ” met hun nieuwe single ” Jij en Ik ” . Het nummer werd goed ontvangen bij de Nederlandse radio- en internetstations .Ook vanuit België waren de reactie ’s geweldig en stond “Jij en Ik ” in diverse hitlijsten op nummer één .

Door deze positieve belangstelling hebben ” De 2W’s ” besloten om een zomerse uitvoering van ” Jij en Ik ” te lanceren met een mooie clip erbij .

“De 2 W’s”, vader en zoon, timmeren al ruim vijf jaar als duo aan de muzikale weg.
Alles begon met een gelegenheidsoptreden. Daarop kwamen zo veel positieve reacties dat ze besloten verder te gaan. Ze puzzelden een passend Nederlandstalig repertoire in elkaar met een evenwicht tussen feestelijke nummers en luisterliedjes.
En ja hoor, er kwamen meer en meer boekingen en een eerste single: “Zolang ik adem” , een prachtige ballade dat prima past in het rijtje ‘mooie liedjes ‘.

Met single nummer twee, “Wat een gezelligheid”, laten ” De 2 W’s ” horen dat ze ook een feestje kunnen maken.

“Jij en Ik” is de derde single van het veelbelovende duo. Van deze derde single willen ” De 2W’s ” nu dan ook de aandacht vestigen op de Zomer-Jam versie die ook als tweede track op de single staat . Geproduceerd en geschreven door Marc Daniels  en Arnold RJ. Het producersduo heeft met de tekst de band tussen vader en zoon prima weergegeven, vader en zoon en tegelijk echte vrienden van elkaar . Toch is het gelukt om het nummer ‘breed’ te houden .Iedereen kan zich hierin op de ene of de andere manier herkennen. Of het nu gaat over de band tussen man en vrouw of vriendinnen onder elkaar, grootouders en hun kleinkind, een moment van “Jij en ik ” kennen we allemaal. Centraal staat de band van steun en vertrouwen tussen mensen.

Binnenkort de clip.