Cara Mia de klassieker heeft een nieuw muzikaal jasje

Doran_hoesje-page-001%5b1%5dIn september 1995 nam  Doran  deel aan de VTM soundmixshow met het lied “ Delilah” van Tom Jones. Hij won de finale met een nooit geziene en verpletterende score! Dit was voor hem de start van een ongelofelijke muzikale reis. Hij stond in de voorprogramma’s van o.a.: Rob de Nijs en Grant & Forsyth, bracht verschillende singles en albums uit en stond vaak weken genoteerd in de Vlaamse top 10.

 

Hij beleefde zeer drukke en chaotische jaren en besloot in 2003 als zanger wat gas terug te nemen.. Nu, in 2016, is Doran volledig klaar om Vlaanderen en Nederland terug te veroveren. Samen met producer Patrick Renier en een geslaagde tekst van Claudia Nieuwenhuizen brengt Doran de vroegere hit “Cara Mia” van  ‘Jay and the americans’ opnieuw tot leven! En deze song is hem op het lijf geschreven!