De beste keet wint een optreden van MOOI WARK!!!

mooi wark persVoor het zevende jaar op rij gaat Plattelandsjongeren.nl op zoek naar de beste jongerenkeet van Nederland. De wedstrijd, waar jongerenketen gevestigd op het platteland aan kunnen deelnemen, loopt tot 1 december 2016. De winnende keet krijgt de befaamde titel ‘Beste Keet van Nederland’. De beste drie keten winnen een prijs van de beste boerenrockband van Nederland: Mooi Wark!

 

 

De wedstrijd
Je kunt met je keet meedoen aan de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland 2016’ door je hier aan te melden of een mail te sturen naar info@plattelandsjongeren.nl. Via een profiel kun je laten zien hoe goed je je keet hebben georganiseerd op het gebied van thema’s als ‘veiligheid’, ‘alcoholbeleid’ en ‘uitstraling’. Daarnaast volg je met je keetvrienden een workshop die op de zeven Keetkeurthema’s ingaat. Deze workshop wordt gegeven door een jonge keetadviseur die door middel van interactieve opdrachten en een scoresysteem elke keet beoordeelt. Een leuke gezellige avond dus!

Prijzen
Op 1 december 2016 worden de drie beste jongerenketen bekend gemaakt. De keet met de beste score gaat er vandoor met de titel ‘De Beste Keet van Nederland 2016’. De winnende keet ontvangt een exclusief optreden van Mooi Wark in hun keet. De nummer twee ontvangt kaarten voor een optreden en een ontmoeting en de nummer drie ontvangt een goodiepakket van Mooi Wark.

Imago
Tot nu toe halen voornamelijk negatieve verhalen over jongerenketen de media. Wij willen met jullie laten zien dat dit anders is en he belangrijk keten zijn We zijn ervan overtuigd dat jongeren prima in staat zijn om alles rondom hun keet op een verantwoorde manier te regelen.