Bekende fans werken mee met Mick Harren’s nieuwe single.

mick harren nwNa turbulente tijden is er weer positiviteit voor volkszanger Mick Harren. Onder zijn vele fans, bevinden zich ook bekende Nederlanders, onder andere Wil Boszhard, de moeder van tv presentator Carlo Boszhard en zo ook fan van het eerste uur Jan des Bouvrie jr, zoon van interieur iconen Monique en Jan des Bouvrie.

 

Om Mick Harren bij te staan besloten ze samen met Mick de handen ineen te slaan, door mee te werken in Harren’s videoclip van zijn nieuwe lied “Alle mooie dingen”. Een feel Good lied, een nazomerse hit, opgenomen in en om het huis van de Familie des Bouvrie en in een cabriolet met misschien wel Mick’s grootste fan en inmiddels tv ster Wil Boszhard.
Met kreten als “samen met jou, kan ik de hele wereld aan”, is de nieuwe single ” Alle mooie dingen” van Mick Harren  weer een verfrissende en positieve aanstekelijke sound.