De Award ging in eerste instantie naar de ‘verkeerde winnaar’…. beelden;

K3-Showvisual-web_0Sven Gatz mocht gisteravond de winnaar van Radio 2 Zomerhit België bekendmaken.  Sven Gatz maakte zanger Milow blij met Award, riep hem het podium op en de zanger kon er snel weer af. Er was een fout gemaakt . Milow was geen winnaar van die Award. Achter de schermen hadden ze het kaartje met de naam van de winnaar uit de enveloppe gehaald en de namen van de drie ‘verliezers er in gelaten. Niet Milow maar K3 was de winnaar. Bekijk de beelden;

 

 

De andere winnaars

Er waren nog zes andere awards:

Beste zangeres – Dana Winner

Beste zanger – Christoff

Beste doorbraak – Johannes Genard

Beste groep – Hooverphonic

Beste Nederlandstalige lied – Tourist LeMC

Beste anderstalige lied – Laura Tesoro