ALLESKUNNER DAVE VAN WELL MET NIEUWE SINGLE “BLIJF BIJ ME VANNACHT”

Dave van Well - Blijf bij me vannacht HOESMet de nieuwe single “Blijf Bij Me Vannacht” laat de in Nijmegen geboren en woonachtige Dave van Well weer van zich horen. Het betreft een opvallende zomerse en dansbare track met veel latin invloeden. Dave verzorgde zelf de productie in zijn eigen studio, waarmee Dave laat zien een zeer veelzijdig talent te zijn.

Dave van Well werd in 1986 geboren en debuteerde in 2002 als zanger. Dit leidde tot diverse single- en album releases. In 2005 tekende hij bij het legendarische label Telstar van Johnny Hoes, waar zijn eerste album verscheen. Hierop werkte Dave o.a. samen met Emile Hartkamp. Enkele jaren later start Dave zijn eigen label en studio, waarmee hij niet alleen zijn eigen carrière aanstuurt, maar ook beginnende artiesten begeleidt. ‘Dave van Well Music’ is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig entertainment bedrijf waaronder een studio, ontwerpbureau, boekingskantoor, platenlabel en een videoclip productie bedrijf vallen. Dave’s grootste passie blijft echter het zingen, en daarvan is “Blijf Bij Me Vannacht” het nieuwste resultaat.