Alberto Nicolay’s nieuwe lied ‘ijzersterk, dansbaar en modern levenslied’

alberto laat de“Mijn nieuwe single en videoclip zijn klaar!”, aldus een enthousiaste Alberto Nicolay onlangs over ‘Laat de wind maar waaien’. Voor de muziek, de arrangementen en de productie van deze gloednieuwe Rood-Hit-Blauw productie, tekenden Velibor Weller, Dave Diepeveen en Kees Koek. Niemand minder dan Tony Neef schreef de tekst voor het nummer.

 

“Een geweldig team, bedankt mannen.. goed werk”, zo laat de in Purmerend woonachtige ondernemer weten. Voor Alberto is ‘Laat de wind maar waaien’ alweer zijn 4e single binnen 13 maanden. Kortom het is deze in 1968 in Amsterdam geboren zanger er alles aan gelegen om middels aansprekende producties zijn naam definitief te vestigen binnen de Nederlandse muziek.
Het swingend zomerse ‘Kom met me dansen’ kreeg vorig jaar met de indrukwekkende single ‘Vader en Zoon’ en uitstekende opvolger. Eerder dit jaar belandde zijn single ‘Weet je wat’ in de winkels alsmede hoog op de playlist van diverse radiostations. Alberto, die 14 jaar geleden alweer zijn debuutsingle lanceerde, was in de 1e editie van Bloed, Zweet & Tranen actief waarin hij indruk maakte! Zijn nieuwe single ‘Laat de wind maar waaien’ is er eentje die bijgeschreven mag worden als een ijzersterk, dansbaar en modern levenslied dat naar verwachting een breed publiek zal gaan aanspreken.