Nieuw album Django Wagner.

django wagner emoties cddvdDjango Wagner presenteert op 28 augustus in de Zwaan te Son en Breugel zijn nieuwe cd-album. Titel van het album is “Emoties“. Vooruitlopend op het verschijnen van het album doet Django een aantal presentaties in diverse Mediamarkten.
django presentatie nwBestel hier uw kaarten.

Presentaties;
25 augustus 19.00 uur Mediamarkt Den Bosch.
26 augustus 18.00 uur Mediamarkt Apeldoorn. Om 17.00 uur treedt daar als speciale gast de Zwolse zanger Mannes op.

 

 

De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Inmiddels kunnen we spreken van een feestklassieker!

Na Kali volgden grote hits als: “Mooie blauwe ogen“, “Mijn naam dat is Marina”, “Maar toch blijf je me trouw”,  “Die ene mooie vrouw”,  “Dat ene moment” en “We dansen samen de bossa nova”.

Succesvolle cd-albums zijn KALI”“MIJN GEVOEL” en “ALS DE NACHT“. Deze albums staan stuk voor stuk langdurig in de album top 100. Voor de albums “Mijn gevoel” en “Als de nacht” krijgt hij een gouden cd uitgereikt.

Enorm succesvol zijn ook de duetten die Django met andere artiesten doet. “In ons café” met Frans Duijts en “Vlinders” metAntje Monteira zijn grote hits. Deze duetten en nog vele andere, zijn terug te vinden op het CD – album “Samen”.

Het jaar 2015 brengt weer veel goeds voor Django. Zijn album “Mijn muziek, mijn passie verschijnt en komt op nummer 1 van de album top 100. Hij wordt uitgenodigd om deel te nemen aan diverse tv-programma’s. Hij zit in alle afleveringen van Muziekfeest op het Plein van de TROS en Nederland Muziekland van SBS6 en begin juli was Django in Salou voor de opnames van De zomer voorbij”.

Django scoort in het najaar van 2015 nog een grote hit met de single “Daar zijn vaders voor.  Het jaar wordt afgesloten met een prachtige kerstsingle: “Blijf jij na deze kerst voorgoed met mij”.

Django ontving in zijn carrière veel awards. Te veel om allemaal op te noemen. Hier noemen we de belangrijkste: de Zilveren Harp en een Edison 

Hij is zowel door de BUMA als de PARTY AWARDS uitgeroepen tot beste zanger van Nederland.

Ook het jaar 2016 ziet er voor Django heel goed uit want Django heeft een nominatie van de Edison Jury in de wacht gesleept. Het album “Mijn muziek, mijn passie” dat is geproduceerd door het team dat bestaat uit Waylon van der Heyden, Frank van Weert, Adrie van den Berk en Django zelf, maakt kans op deze felbegeerde award.

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django Wagner heeft een imposant stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende uitstraling.