ZOMERSE SINGLE “BAILAR TICO TICO” VOOR MANFRED

Manfred - bailar tico tico %5bCDS%5d largeManfred (voluit Manfred Jongenelis) is geen onbekende in de muziekwereld. Met regelmaat kun je hem op TV zien in programma’s als Feest Op Het Plein of horen als begeleider van o.a. Frans Duijts en Stef Ekkel.

Met zijn onafscheidelijke accordeon zet hij de toon; soms gevoelig en melancholisch, maar meestal met stevig “het gas er op !” Als producent/arrangeur was hij verantwoordelijk voor gigantische successen van o.a. Marianne Weber, John de Bever, Sieneke, Vader Abraham, Wesly Bronkhorst, John West en Willem Barth Maar ook als artiest is Manfred zelf goed bekend. Menig après ski- of beach party luistert hij op met opzwepende accordeon.

Omdat de verzoeken om een nieuwe single maar aanbleven, heeft Manfred nu in zijn eigen studio een geweldige nieuwe single opgenomen. Een single waar de zomer van af spat! Hij combineerde “Bailar” van Elvis Crespo met het alom bekende “Tico Tico”, zette daar een vette beat onder, hier en daar ’n extra trompetje en voila… DE ZOMERHIT VAN 2016 was daar !

 Hoezo “’n natte zomer”… zet op die plaat en de temperatuur schiet omhoog! Mojito of piña collada d’r bij… vrouw en/of vriendin in de monokini barbecue uit het vet EN DANSEN…! Zeg niet dat ik U niet gewaarschuwd heb…

Code Bloedjeheet voor het hele land met deze nieuwe Vogeltjesdans! (Tico Tico is een Braziliaanse vogelsoort – dus weer wat geleerd)