Zanger Sander Kwarten wil wel met je dansen.

sander kwarten ik wilSander Kwarten stond al op zeer jonge leeftijd op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed deze goedlachse volkszanger ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won.  Eerdere successen behaalde Sander met de single “Verliefd’ die door SterrenNL tot Paradeplaat werd verkozen en een opname voor Muziekfeest op Het Plein.

 

En natuurlijk geniet Sander ook nog steeds van het succes van Dromen die in alle kroegen en pleinen luidkeels wordt meegezongen.

Zijn nieuwe single “Ik wil met je dansen”..(heel de nacht) is door John West van een Nederlandse tekst voorzien. Velen kennen het nummer vsn Timeless – Where is the love, toch is het origineel van Delegation. De single is voorzien van een prachtige videoclip met medewerking van maar liefst 25 danseressen. Laat de zomer nu maar komen !