WIN EEN HUISKAMERCONCERT VAN SHUMAN & ANGEL-EYE!

shumanangeleyeOp 16 augustus staan René Shuman & Angel-Eye in het circustheater te Scheveningen. Dit jaarlijkse muziekspektakel waar de muziek van Elvis wordt gevierd, vindt dit jaar plaats voor de 11e keer. Mr. & Mrs. Rock’n Roll zullen die datum ( de overlijdensdatum van Elvis) hun unieke memorial show neerzetten.

 

Het is een inspirerende muziekshow met vele verassingen waarbij het lijkt alsof de sluiers van het hiernamaals even voor U open gaan. Inmiddels zijn er 7 TV-specials op NPO 2 uitgezonden en bezochten meer dan 100.000 mensen hun uitverkochte theatershows.

Bij het bestellen van tickets via www.dreamtickets.nl of www.elvisandmore.com, maakt u automatisch kans op een concert van René Shuman & Angel-Eye bij u thuis in de huiskamer!

TOURDATA 2016
• 16 aug. Circustheater, Scheveningen
• 2 okt. Theater de Schalm, Veldhoven
• 16 okt. Agora Theater, Lelystad
• 17 dec. Theater Gooiland, Hilversum

Na deze tour wordt de winnaar bekend gemaakt.