Wim Drenthen komt met nieuwe single.

Wim Drenthen - VertrouwenNa het grote succes van Wim zijn eerste single ‘Vlieg vlinder vlieg’ komt Wim nu met een gloednieuw nummer getiteld ‘Vertrouwen’. Zoals iedereen weet schrijft Wim zelf zijn teksten voor zijn nummers en maakt Wim ook zelf de muziek. Ook bij dit nummer heeft Wim weer zijn ziel en zaligheid erin gelegd en hoopt dat dit nummer het nog iets beter gaat doen dan zijn vorige nummer aldus Wim zelf.

 

Het vorige nummer heeft zelfs enige weken achter elkaar in de top 40 in België gestaan en word daar nog steeds door diverse radio stations gedraaid. Ook in eigen land doet Wim het zeer goed en word hij goed opgepakt door diverse radio stations. Met ‘vlieg vlinder vlieg’ werd Wim voor diverse interview gevraagd en kwamen de optredens ook goed opgang.

Met ‘Vertrouwen’ hoopt Wim wederom een gevoelige snaar te raken bij menig publiek. Dit nummer is ook weer opgenomen bij zijn vaste opnamestudio : Double U.F Recording Studio. En ook deze keer is de single weer verkrijgbaar bij www.muziekhoekje.nl die ook tevens zijn promotie en interviews doet. En natuurlijk via de diverse download portals.

Wim is ook te boeken via info@muziekhoekje.nl en via zijn eigen website : www.wim-drenthen.webnode.nl