William Smulders en Lieke Grey in duet.

Wiliam FlyWithMe_A3Poster_v01_Facebook1‘Fly, fly with me’,  zingen William Smulders en Lieke Grey. Met deze swingende, Spaans gepeperde song nemen ze u mee naar hogere sferen waar hun stemmen zich wervelend mengen. Een stevige beat en warme gitaarklanken mixen oude en nieuwe lijnen die resulteren in een verrassend pakkende en tintelend frisse cross-over song.
William en Lieke zijn als duo al jaren actief in binnen- en buitenland waarbij ze putten uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Samen stonden ze onder meer op de middenstip in een overvol PSV- en FC Utrechtstadion. In 2013 brachten ze met groot succes de kersthit gevoel van vrede en vorig jaar verscheen de verzamel-cd William Smulders & Lieke Grey band. Ze zijn verder oprichters en eigenaars van Artiestenburo Nederland (professionals in music).
Lieke Grey beweegt zich sinds haar vijftiende in de wereld van muziek en entertainment. Inmiddels 36 is ze als ervaren vocaliste een welkome gast op evenementen en feesten, waar ze haar publiek weet te raken. Ze trad op bij mega-events van companies als Deloitte, Hewlett-Packard en Philip Morris, in de RAI Amsterdam en de Utrechtse Jaarbeurs.
William Smulders is een zanger/gitarist en laat zich – sinds zijn 12de! – inspireren door
grootheden als Elvis Presley, Roy Orbison, BB King en Django Reinhardt. Hij vertolkt een Engelstalig repertoire van covers, eigen composities en evergreens. Al ruim twintig jaar staat hij op grote podia en festivals – zoals de Nijmeegse Zomerfeesten en Jazz in Duketown – maar ook in kleinere theaters en zalen. William Smulders werkte samen met sterren als Wanda Jackson, Linda Gail Lewis en Chris Montez.