Nieuwe videoclip van Johan Vlemmix eerste clip waarin je Pokémons kunt vangen.

johan vl Kom dr maar bijEr heerst in Nederland een ware Pokémonhype op  het moment. En Johan zou Johan niet zijn, als hij deze hype aan zich voorbij liet gaan. Dus komt hij nu (als eerste in Nederland) met een videoclip vol Pokémons! Onze nationale feestneus Johan Vlemmix bracht onlangs weer een nieuwe single uit, waarin hij op een vrolijke manier alle vluchtelingen uitnodigt om naar Nederland te komen.

 

Om dit gedurfde liedje extra onder de aandacht te brengen verstopte Johan per 100 cd’tjes, één echt bankbiljet van 500 euro in een single, in de andere singles zat een nepexemplaar met handtekening!

Naast de vluchtelingen die Nederland binnen komen, wordt het land nu ook overspoeld door Pokémons. Ook daarvoor geldt: Kom d’r maar bij! Met deze single nodigt Johan iedereen die maar wil uit om naar Nederland te komen: ‘Of je nu een vluchteling bent of een Pokémon, het maakt niet uit, je bent welkom hier!’ zegt Johan Vlemmix.