VIERDE SINGLE VOOR JELLE JITZE “MET JOU”

Jelle Jitze - Met Jou HoesfotoMet “Met Jou” presenteert de Friese zanger Jelle Jitze alweer zijn vierde single. Hiermee heeft hij een ijzersterke opvolger van de airplayhit “De Wijzer Op Geluk” in handen. Voor de productie tekende wederom Jeroen Dirksen en de tekst werd geschreven door Gina de Wit.

De carrière van Jelle zit goed in de lift. Iedere single die hij uitbrengt overtreft het succes van zijn voorganger, en de agenda met optredens groeit gestaag. De verwachtingen omtrent “Met Jou” zijn dan ook weer hooggespannen en kenners uit het vak voorspellen Jelle een mooie carrière. De videoclip van “Met Jou” is inmiddels volop te zien op de clipkanalen. “Met Jou” is uitgebracht op CD Hamster Music label en verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaak – via de download portals en natuurlijk ook de diverse streaming sites.