Tweede deel van de special ‘Onderweg Naar Jou’ Jannes bij RTV OOST.

jannes onderweg naar jouZondag 10 juli is er geen aflevering van De Sterrenparade bij RTV OOST te zien, maar wel het tweede deel van de special ‘Onderweg Naar Jou’ van de bekende en populaire volkszanger Jannes.  Jannes kwam onlangs met een nieuw album: ‘Onderweg naar jou’. In een tweedelige tv-serie gunt hij zijn fans een uniek kijkje achter de schermen en zie je hoe het album werd gemaakt, diverse clips, interviews en hilarische momenten. 

 

Diverse gebeurtenissen, waaronder het verlies van zijn moeder, maakten dat Jannes nóg gepassioneerder met zijn vak bezig is. Het nieuwe album is volgens de volkszanger dan ook één van de mooiste die hij heeft gemaakt. Zondag 3 juli was het eerste deel van ‘Jannes – Onderweg naar jou’ te zien, deze week dus deel 2.

Uitzending op 10 juli 2016 10:30 en 13.30 RTV OOST.