TV Special Jannes ‘Onderweg naar jou’ bij RTV OOST

jannes onderweg naar jouZondag 3 juli is er geen aflevering van De Sterrenparade bij RTV OOST te zien, maar wel de special ‘Onderweg Naar Jou’ van de bekende en populaire volkszanger Jannes.  Jannes kwam onlangs met een nieuw album: ‘Onderweg naar jou’. In een tweedelige tv-serie gunt hij zijn fans een uniek kijkje achter de schermen en zie je hoe het album werd gemaakt, diverse clips, interviews en hilarische momenten. 

 

Diverse gebeurtenissen, waaronder het verlies van zijn moeder, maakten dat Jannes nóg gepassioneerder met zijn vak bezig is. Het nieuwe album is volgens de volkszanger dan ook één van de mooiste die hij heeft gemaakt. Zondag 3 juli is het eerste deel van ‘Jannes – Onderweg naar jou’ te zien, volgende week zondag 10 juli kun je deel 2 bekijken.

Uitzending op 3 juli 2016 10:30, 13.30 en 15.30 uur op RTV OOST.