Sweelpop 2016 met

sweelpop 2016 Sinds 1982 is er ieder jaar een popconcert in Zweeloo, het heette in ’82 t/m ’85 Jongerendag en na ’86 werd het Sweelpop. Tegenwoordig vind het plaats op ’t Alterbarg in Zweeloo. Dankzij de fantastische vrijwilligers en de betrokken middenstand is Sweelpop wat het is; een groot gezellig feest voor jong en oud.

 
sweelpop a 2016Tegenwoordig is Sweelpop uitgegroeid tot een begrip in de noordelijke provincies. Met een bezoekersaantal van 3000 mensen lukt het de organisatie ieder jaar om samen met de vrijwilligers een warm en gezellig feest te bouwen met een goede sfeer. In de loop der jaren hebben vele bands opgetreden in Zweeloo. Een lange lijst met grote namen in de Nederlandse muziekwereld is het gevolg!

 

De 35e editie is VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2016 op SPORTPARK ‘T ALTERBARG te ZWEELOO

met ; Kraantje Pappie, The Dirty Daddies, The Ultimate Guns N’ Roses Tribute, Diep Triest en ToyCar Taxi.