STANLEY HAZES TERUG MET NIEUWE SINGLE “JIJ BENT MIJN ALLES”

Stanley Hazes - Jij Bent Mijn AllesUiteraard zal de naam Stanley Hazes je onmiddellijk doen denken aan André Hazes. Dat is geen toeval, want de heren zijn neven van elkaar. Als kleine jongen was Stanley al veel op pad met zijn neef André. Hij groeide op met zijn muziek en heeft samen met André in heel wat discotheken, cafés en op evenementen door heel Nederland gestaan.

De nieuwe single van Stanley Hazes heeft de titel ‘Jij bent mijn alles’. Deze single is een eerbetoon aan zijn steun en toeverlaat Louise en bij dit nummer hoort een prachtige videoclip die opgenomen is in Zuid-Frankrijk. Deze single is opgenomen in de studio van Hans Aalbers, waar ook veel muziek van André Hazes is opgenomen.

Op 17 juli presenteert hij ‘Jij bent mijn alles’ met een cd-presentatie in het T.O.V. Gebouw in Helmond. Deze middag zullen er nog verschillende andere artiesten het podium beklimmen, waaronder Django Wagner, Grad Damen en Mike Peterson.

Eerder bracht Stanley al singles uit, maar het was alweer een tijdje stil rond de zanger. Enkele weken geleden bracht hij een bezoekje aan Nathalie Hazes, de dochter van André Hazes uit zijn eerste huwelijk. Nathalie woont tegenwoordig in Spanje en runt daar Restaurant Costa in Platja D’Aro.

Stanley Hazes vertelt: ‘30 juni zou André 65 jaar oud zijn geworden. We missen hem nog steeds enorm en vanwege de verjaardag die eraan zat te komen, ben ik naar Spanje gegaan om Nathalie te bezoeken. Zij snapte niet waarom ik niet meer zong, vond dat enorm zonde en heeft me kunnen overtuigen om aan de slag te gaan met een nieuwe single’.