Single Cornel uitgereikt door Wim Dalmee

cornel jij alleenOp zondag 10 juli heeft Wim Dalmee de nieuwe single ‘Jij alleen’ van Cornel uitgereikt. Voor Cornel was dit een hele eer, omdat Dalmee twee weken geleden nog een eigen stadionconcert gaf in de Kuip.

 

Cornel wilde heel graag dat Wim Dalmee zijn nieuwe single ‘Jij alleen’ uit zou reiken. Dalmee is in de regio Rotterdam enorm populair en een groot voorbeeld voor Cornel. “Hij is één van de weinige artiesten die een uitverkocht stadionconcert in de Kuip geeft.”, vertelt Cornel.

Toch is Dalmee niet de eerste zanger die in de Kuip heeft gestaan en een single van Cornel heeft uitgereikt. Niemand minder dan Lee Towers ging hem voor. Voor Cornel is dit zijn 4e single. ‘Jij alleen’ is de eerste die is gemaakt in samenwerking met Frank van Etten.