Robbie te Pas kiest voor ‘Als je lacht’, cover van Enrique Iglesias

RobbietePasAlsjelachtWebsiteDe Haagse zanger Robbie te Pas is geboren op 14 april 1988 in Den Haag. Robbie begint zijn zangcarrière in café Rustenburg in Den Haag waar hij als 16 jarige jongen de microfoon pakt en een aantal liedjes begint mee te zingen. Als snel krijgt hij veel complimenten over zijn zang en wil hij door gaan met zingen. Zijn carrière begint echter pas in 2006 als hij regelmatig wordt gevraagd voor optredens in cafés, in voetbal kantines en op bruiloften en partijen.

 

In 2007 komt vriend en collega zanger Peter la Haye naar Robbie toe met het idee om een eigen single op te nemen. En die komt er ook, want in maart 2008 brengt Robbie zijn debuutsingle uit genaamd: “Corazon Latino”, een Nederlandstalig liedje op een Spaanse melodie.

In november 2008 brengt Robbie wederom een single uit genaamd: “Ik voel me los”. Hierop staan maar liefst 2 eigen liedjes met de titels “Ik voel me los” en “Mooie meid”. In augustus 2010 volgt “Jij bent mijn leven”, een vrolijk lied met gitaren en accordeon en een bijbehorende videoclip.

Hierna is het even rustig rondom Robbie te Pas, maar in 2014 besluit hij dat de tijd rijp is om weer iets nieuws te gaan opnemen en uit te brengen. En met succes, want in 2015 brengt hij een mooie cover van André Hazes uit met de titel: “Het maakt me niets meer uit”. Een gezellig melodie met gipsygitaren en accordeon muziek.

In februari 2016 volgt “Die jongen van het café”, een vrolijk kroegennummer die je snel meezingt en door diverse radio stations wordt opgepikt. Robbie werkt hard aan zijn carrière en besluit dat hij ditmaal een echte zomer single wil uitbrengen. Hij kiest voor een cover van “Duele El Corazon” van Enrique Iglesias en legt de productie van de single genaamd “Als je lacht” ditmaal in handen van Sonic Solutions. De NL tekstbewerking is van Colin Heikens.

“Ik ben blij dat m’n nieuwe single eindelijk uitkomt. We hebben hier hard aan gewerkt en met de juiste mensen achter me, zijn we flink aan de weg aan het timmeren binnen de muziekindustrie. Deze muziekstijl is nieuw voor mij, maar ik vind dit goed passen bij mijn stem en bij wat ik echt wil. Inmiddels zijn we ook alweer met een volgende single bezig maar daar kan ik nog niet veel over zeggen. Ook wil ik graag de man bedanken die onwijs veel doet voor me en het laatste duwtje in de rug geeft: Michel van Zwol”. Aldus Robbie te Pas.

De release en digitale promotie van “Als je lacht” worden verzorgd door UltimateDisk.