Robbert laat je dansen op hit van Phill Collins.

robbert samen dansenEen jaar na het verschijnen van zijn debuut single “Liefde is het beste medicijn” heeft Robbert zijn nieuwe single “Samen dansen” gepresenteerd aan het publiek. Uit handen van Peter Beense & Django Wagner ontving Robbert het eerste exemplaar.  Het afgelopen jaar heeft Robbert behoorlijk aan de weg getimmerd.

 

Zo mocht hij zijn eerste single ten gehore brengen tijdens het Sterren Muziekfeest op het Plein in Alkmaar & zingt hij sinds een aantal maanden geregeld in café Bolle Jan in Amsterdam.

Zijn nieuwste single “Samen dansen” is een lekkere dansplaat die bij het publiek al snel in de smaak valt. De plaat (origineel van Phill Collins) is herschreven door Robbert en in samenwerking met Strictly Music in een nieuw jasje gegoten. Ook is in deze single geen gebrek aan lekkere blazers- & gitaarpartijen Een verrassend element in het nummer is toch wel “de rap” waarin de veelzijdigheid van Robbert naar voren komt.

 

 

https://itunes.apple.com/nl/album/samen-dansen/id1125914094?i=1125914308