Randy Schoonderwaldt knalt de zomer in met Hee Jij !!

Randy S - Hee jij! grootRandy Schoonderwaldt is een jonge, Tilburgse zanger. In 2015 presenteerde hij zijn debuutsingle ‘Dit is het mooie leven’ en met de opvolger ‘Diep in mijn hart’ wist hij diepe indruk te maken. Zijn nieuwe single ‘Hee jij!’  is een lekker vrolijk en zomers nummer gebaseerd op een idee van Feest DJ LesleY. Waar zijn vorige singles allebei covers waren, is dit zijn eerste eigen nummer.
Producer Jurgen Kuppens heeft ervoor gezorgd dat dit nummer op Randy zijn lijf geschreven is. Harry Gerritsen, die ook de tekst schreef voor ‘Dit is het mooie leven’, schreef de tekst voor ‘Hee jij!’.

Onlangs presenteerde Randy zijn nieuwe single samen met Feest DJ LesleY in Café Bet Kolen in Tilburg. Tijdens deze avond zullen er ook veel optredens zijn van gastartiesten zoals Vinzzent, Rein Mercha en Lina Steevens.