Presentatie 6e studioalbum Django Wagner.

django presentatie nwDe album presentatie van Django Wagner is Zondag 28 augustus.  Bij de release van het 6e studioalbum van Django Wagner ‘Emoties’ zullen diverse artiesten een gastoptreden verzorgen. Het belooft weer een ongekend groot feest te worden!!! 

 

Bestel vandaag nog je entreebewijzen via Berk Music Shop,    http://shop.berkmusic.nl/shop/index.php?route=product/product&product_id=2046
(Je ontvangt bij binnenkomst dan GRATIS het nieuwe album “Emoties)!! Mis het niet!!

Aanvang: 17:00 uur; Cafe – Restaurant de Zwaan, Markt 9 in Son en Breugel. Ticket verkoop via de Zwaan te Son en Breugel of online via www.berkmusic.nl  Regulier ticket incl. album voorverkoop (t.w.v. 15 euro) 17,50 euro. Tickets aan de zaal 19.50 euro.

 

django presentatie nw