Oude hits, nieuw jasje

patrick korput blijfOude hits in een nieuw jasje stoppen, is voor Patrick van den Corput zijn muzikale identiteit geworden. Zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’ is de hit van Paul de Leeuw in de stijl van de 27-jarige zanger.

 

“Het nummer is van origine een heerlijke plaat, waarvan ik vind dat hij zich ervoor leent om in dit jasje te worden gestoken.”, vertelt Patrick van den Corput over zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’. Met dit jasje bedoelt hij zijn eigen vrolijke draai die hij al aan diverse nummers heeft gegeven. “Mensen herkennen me nu aan de nummers van toen in een jasje van nu”, legt de Brabantse zanger uit.

Naast ‘Blijf bij mij’ heeft hij ook ‘Jan Klaassen’, ‘Foxy Foxtrot’, ‘Honkie Tonkie Pianissie’ en ‘Engelen bestaan niet’ bewerkt. “Het is een beetje mijn identiteit in de muziek geworden en dat zet ik graag door.”, aldus Patrick. Naast dat hij het leuk vindt om met de hits van toen te werken, is het voor het publiek ook leuk dat ze alles uit volle borst mee kunnen zingen.