Oude discoklassieker in Nederlandstalig jasje gestoken

mario franco doeMario Franco bezit een stem die veel weg heeft van Jimmy Sommerville.  Speciaal en opvallend hoog.  Mario  nieuw in de showbizz en kent een muzikale voorliefde voor de muziek uit de jaren 70 en 80. Zijn eerste single “ Ik kan je niet laten gaan” kende een geweldige start. Stevig op rotatie bij de Vlaamse zenders. Sedert enige weken in Vlaanderen verschenen de opvolger met de titel “ Doe mij ’n plezier” .

 

Was de debuut single een bewerking van de hit “ Never can say goodbye” deze keer komt uit de muzikale doos van Mario “ You make me feel mighty real” een hit uit 1989 van Sylvester. Naast Vlaanderen zal ook Nederland kennis gaan maken met deze nieuwe disco koning uit Vlaanderen. Het nummer is als download beschikbaar en is bij vele Vlaamse zenders in de playlijst te vinden. Het is nog een kwestie van tijd dat ook Nederland deze koning van disco gaat ontdekken. Door een intensieve promotie zal de zomer van 2016 wel eens de zomer van Mario Franco kunnen gaan worden. Kortom DOE MIJ ’N PLEZIER en laat dit het begin zijn van een spetterende muzikale carrière van Mario Franco