De Kletskup lanceren single; De ballon.

Kletskup HoesfotoDe Kletskup (Belgische benaming van kaalhoofdige man, 1 kletskop , 2 kletskup) voorstellen in een paar woorden is niet zo simpel, maar hou je vast. Het is een knotsgek Belgisch zangduo dat vooral een cover repertoire brengt maar ook zorgt voor de nodige eigen inbreng zorgt. Onze muziek omschrijven….. feest, een ander woord kunnen we er niet voor vinden.

 

We zijn Peter Pijkels  en Roel Bloemen, beiden afkomstig uit Bocholt, Belgisch Limburg , en hebben elk op onze eigen manier al aan de weg  getimmerd in “muziekland” . Pé als zanger in diverse bands en projecten en Roel als dj, entertainer, presentator van karaoke shows. Tot ergens op een dag in januari 2014 we de koppen bij elkaar hebben gestoken en in een gekke bui samen op een podium gesprongen zijn van een carnavalsfeest. Vanaf die dag waren “De kletskup” geboren en gaat er geen weekend voorbij of we staan wel ergens op één of ander podium te zingen te springen en gek te doen om alzo de hele tent op zijn kop te zetten. We brengen nog steeds carnaval muziek maar passen ons perfect aan bij een ander publiek en staan net zo graag in een kleinere kroeg als op een groot feest in een grote tent of zaal. Sinds kort hebben we zelfs een volledige “sixties” set in elkaar gestoken waar zelfs de enige echte Roy Orbison terug tot leven word gewekt. Ook een aanradertje om te horen.

De eerste single die we in Nederland willen lanceren is een volledig zelfgemaakt nummer , zowel tekst en muziek zijn “uit eigen huis”. Het is een lekker vlot dansbaar nummer geworden  en we hebben het “ De ballon” gedoopt.  Veel luisterplezier en hopelijk tot snel.

En , oh ja, “ Het is geen feest als De Kletskup niet zijn geweest.

https://www.facebook.com/dekletskup/?fref=ts

http://www.dekletskup.be/

https://www.youtube.com/channel/UCTcpQ5aWTNcex5Yh82Rukfw

contact: kletskup@gmail.com