Nieuwe single Danny Lukassen

DannyLukassenZomerzonWebsiteZOMERZON .. de titel van de nieuwe single van Danny Lukassen zegt al genoeg. Deze pretentieloze vrolijke plaat met Mariachi invloeden neemt je mee naar de gezelligheid die onlosmakend met de zomer is verbonden. Zon, zee, strand, bier en de liefde, alle thema’s die bij de zomer horen zitten in deze plaat.

 

De muziek op zich maakt je al vrolijk en de tekst ligt makkelijk in het gehoor en na 1 keer luisteren zing je het refrein al mee. Kortom Zomerzon is een feestje uit je luidspreker…

Danny Lukassen is geen onbekende meer in de muziekindustrie. De soms eigenwijze zanger laat zich niet in een hokje plaatsen en dat zorgt ervoor dat iedere plaat die hij uitbrengt weer een totaal ander geluid heeft dan de vorige. Echter altijd met in het oogmerk nemend dat de kwaliteit van de productie bovenaan staat..