NIEUWE SINGLE DANNY DIËGO “WAUWW!”

 

Danny Diego - WAUWW!Vol trots presenteert Danny Diëgo “Wauww!”, alweer zijn 4e single op een rij na de zeer goed ontvangen liedjes “Oyalela”, “Boom Chica Chica” en “Ik Ben Jouw Valentijn”. Na wekenlang voorbereiding en studiosessies is het eindelijk zover! Samen met Niels Lingbeek heeft hij er een te gekke ‘Danny plaat’ van weten te maken.

 

Sinds zijn deelname aan het SBS programma “Utopia” is er veel gebeurd voor Danny. Zo heeft hij opgetreden op het Sterren.nl Muziekfeest Op Het Plein en TV optredens in diverse TV programma’s gedaan. Tevens was Danny te zien in het RTL4 programma “It Takes 2” en in diverse TV commercials van o.a. Toyota, Sonos/Media Markt, Jumbo en Lucardi. Hierdoor wordt Danny een steeds bekender gezicht in de media.

Danny’s grote passie blijft echter het zingen en daarvan is “WAUWW!” het nieuwste resultaat. De single is nu overal verkrijgbaar.