Clip nieuwe single Dana Winner opgenomen in 1 shot.

dana winner puurHet kan geen toeval zijn: net nu er eindelijk zonnig en warm weer voorspeld wordt, lanceert Dana Winner haar gloednieuwe zomersingle ‘Jij Bent De Zon & Ik De Maan’. Het is Dana Winner op haar best want de single is een fantastisch feelgood-nummer waar je instant vrolijk van wordt.
Bij het liedje hoort ook een mooie en opvallende clip die Dana opnam in een eeuwenoude waterburcht omringd door een weelde aan bloemen. Wat de clip nog meer speciaal maakt, is dat hij volledig opgenomen werd in slechts 1 shot. En wie dacht dat Dana een braaf imago had, moet die mening dringend herzien want voor de clip liet Dana een tattoo aanbrengen. Jawel !

Het lijkt dat 2016 echt het jaar van Dana Winner aan het worden is. Het begon met ‘Liefde voor Muziek’ en de tv-hits uit dat programma, het wordt nu verdergezet met de lancering van ‘Jij Bent De Zon & Ik De Maan’, de nieuwe single van het gouden album ‘PUUR’ en in het najaar staan er nog 4 spetterende exclusieve PUUR-concerten op het programma van Dana met haar XXL Band.
Op 24 september treedt ze op in het Ethias Theater te Hasselt, op 14 oktober in Capitole te Gent, op 4 november in het Kursaal te Oostende en op 11 november in de Stadsschouwburg te Antwerpen. Info en tickets zijn verkrijgbaar via www.danawinnerpuur.be
De videoclip van haar nieuwe single “Jij bent de zon & ik de maan” ( van het album PUUR) is vanaf nu te bekijken op Youtube!