Nieuwe single Bertha Verbeek “Het hoeft niet meer”

Berta Verbeek - Het hoeft niet meer - voorkant hoesZingen is haar passie, rockmuziek was tot 2010 met haar live band de muziek die zij ten gehore bracht. In datzelfde jaar gaf zij zich op bij Popstars en deed zij mee met het nummer “Singed Sealed Delivered” van Stevie Wonder.  Het gaf haar de titel “Stoere Bertha” en die titel kwam ze niet meer vanaf. Met opgeheven hoofd kon Bertha het toneel verlaten want editie 2011 bracht haar een keurige 4e plaats.

 

Een ervaring rijker pakte ze de muzikale handdoek weer op zowel solo als in een van haar bands.

Nu anno 2016 is ze haar focus aan het leggen op haar solocarrière met Nederlandstalige nummers. Na de ballade “Draai je om” heeft ze nu, in de studio en onder leiding van Peter LaHaye,   het nummer van André Hazes “Het hoeft niet meer” een nieuwe muzikaal jasje gegeven. Een jasje dat verrassend goed is uitgepakt, het is een heerlijk uptempo nummer geworden.