NIEUWE FEESTJUINER VOOR JOHNNY GOLD “MEISJE ZONDER NAAM”

Johnny Gold - Meisje Zonder NaamZoals iedere zichzelf niet serieus nemende feestartiest, wil ook johnny Gold toch wel minimaal 1 liedje in zijn verzameling wat gaat over de meisjes van plezier .. toen daar zijn buitenbaarmoederlijke artiestenkind Jeroen v Zelst mee aankwam dragen was de keuze dan ook snel gemaakt .

Cd singles met zo’n hoog feestgehalte worden er weinig gemaakt, een nummer wat Johnny op het vage lijf lijkt te zijn geschreven, want zoals het Enfant Terrible van de Nederlandstalige feestmuziek zelf zegt .. liever een meisje van plezier dan een sjagerijnige  vrouw  !!
Deze nieuwe zilveren pretschijf zal dan ook gretig zijn aftrek vinden bij de party Dj’s en het komende zomerseizoen vaak voorbij komen  denderen in de vele feestcafe’s, niet alleen hier in ons eigen land maar ook bij onze Zuiderburen, en de vele Costa’s waar vakantievierende Nederlanders neerstrijken !!
Als er 1 artiest het predikaat “ongekroonde Koning van de Nederlandstalige feestmuziek” mag dragen dan is dat wel deze ouwe feestjuiner, want  dit is er weer eentje hoor … een feestkneiter van jewelste waarmee de samenwerking tussen Johnny Gold en producer Harold Queens weer op fantatische wijze wordt bekroond !!
https://www.youtube.com/watch?v=g-jKQIO3L5o