Nieuwe CD “Bek Toe De Sjonnies”

SjonniesBekToeDeSjonniesWebsiteVoor het eerst sinds 2007 komt er deze week weer een nieuw CD-album van De Sjonnies. Deze schijf draagt de toepasselijke titel “Bek Toe De Sjonnies”. Natuurlijk is geheel in traditie ook deze CD weer live opgenomen, dit keer in Café Paultje. De release van de CD valt samen met de viering van het 25-jarig bestaan van het gezelschap. Het album werd  17 juli j.l. gepresenteerd tijdens een 3 uur durend concert op de Vierdaagsefeesten als onderdeel van “Matrixx Live aan de Kade”.

 
25 jaar De Sjonnies
Bandleden van het eerste uur Friso en Konstantijn Ruysdael zijn al vanaf het begin verantwoordelijk voor de muzikale invulling en droogkomische teksten van dit gezelschap. Met zanger/entertainer Bennie Solo hebben ze intussen een waardige opvolger gevonden voor vader Ronnie die in 2010 uit de band stapte om een solo-carrière te starten. Met “Bek toe De Sjonnies” kijken de leden terug op 25 jaar successen. Zo zal de polonaise een vast onderdeel uitmaken van het middaggebeuren en kunnen de allerdappersten onder ons op de tonen van “Roos in je blonde haren” weer kaalgeschoren worden (door huiskapper André Lon). Maar de band kijkt vooral ook vooruit naar de toekomst. Het trio toert in de nieuwe samenstelling al ruim twee jaar succesvol door Nederland en heeft de smaak echt weer helemaal te pakken.

De Sjonnies als top-podiumact
De carrière van De Sjonnies (opgericht in 1991) kent eigenlijk louter hoogtepunten. Hun eerste single “Dans je de hele nacht met mij?” werd meteen een vette hit en hun eerste album “Verse vis en lingerie” haalde de hoogste regionen van de album top-100. Vele hits zouden volgen, maar nog meer dan aan hun plaatsuccessen heeft de band zijn reputatie te danken aan de live-optredens. Geen band in Nederland weet in korte tijd de zaal zo op zijn kop te zetten als De Sjonnies. Een concert van De Sjonnies is altijd een belevenis, de beste feestnummers worden gecombineerd met een perfecte humoristische live-show. Een muzikaal avontuur voor jong en oud, dus neem gerust je schoonmoeder mee. Release en promotie worden uitgevoerd door UltimateDisk!