Een Nederlandse zomer met de Dikdakkers: capuchongejonge!

dikdakkers capuGisteren de capuchon op, vandaag weer af…. echt Hollands hé, dat wisselende weer. De Dikdakkers zingen hierover;  capuchongejonge! Na de inhaker ‘Zij is bi bi bi’ komt het graag geziene feestduo Anton en Hans, beter bekend als de Dikdakkers, deze zomer met een nieuwe single ’Capuchonnejongejonge’, een bruisend feestnummer speciaal voor de Nederlandse zomers…

‘Capuchonnejongejonge’ gaat over het typisch Nederlandse weer: het ene moment schijnt de zon en het volgende moment doe je je capuchon op tegen de regendruppels. Het mag de pret niet drukken en in plaats van erover te klagen, kun je er maar beter een dansbaar liedje vol zonnige klanken over maken! En dat is nu precies waar de Dikdakkers keer op keer goed in zijn! 2016 is een bijzonder jaar voor de heren, zij zorgen er al weer twintig jaar voor een feestje tijdens elk optreden. Naast een nieuwe single vieren de mannen dit bijzondere jubileum op 23 september 2016 met een sprankelend feestje in theater Ogterop in Meppel.

 

Voor meer informatie: www.dikdakkers.nl.

Tekst: Colin Heikens & Rutger Kanis
Muziek: Colin Heikens & Rutger Kanis
Clip: Colin Heikens & Rutger Kanis
Label: Sounds4Clubs
Koor: I.Simons, A.Romijn

Danseressen: Linda, Aismee, Miriam en Kim

Productie: Hans Aalbers Recordings